Dressingen består av dijonsennep, balsamicoeddik, honning, salt og pepper ogolivenolje. Sennep avhenger også av varekvalitet selv om sennepsfrø i seg selv inneholder bl
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
sennep eller eddik, litt mer sukker. Men dressinger, ja det kjøper vi i bøtter og spann fra butikken. Da kommer sommeren, og merkelig nok, så får alle nordmenn lyst på salat
Hell over litt god olivenoljeog strø på timian, salt og pepper. Smør/olje. Ta kyllingen ut av stekepannen, rør sammen honning ogsennepog pensle kyllinglårene med denne blandingen
I mellomtiden legger du salat, tomat ogdressing på hamburgerbrødene. Salt og pepper. Du bruker nøyaktig de samme ingrediensene i kjøttdeigen som du bruker i dressingen
Serveres med ferske grønnsaker, pitabrød ogsauser/dressinger. ½ liter yoghurt naturelle. Dressing. Du kan lage dine egne favoritt dressingerog egne pitabrød hvis du ønsker det
Servert med poteter, litt lett dressingog kålsalat, et nydelig måltid. Dressing. Samtidig blander du inn vårløk, grilljermel, sennep, persille og krydder
Kyllingen blir ekstra god om du marinere den på forhånd med god olje, litt urter og hvitløk. Bland dressingen inn i salaten og fordel på fat, tilsett kylling, bacon og brødkrutonger, dryss over litt parmesan og server
Rør sammen presset sitron/hvitvinseddik, salt, pepper ogsennep. En vinaigrette er veldig enkel å lage og den skiller seg ikke bare man følger den regelen at man begynne med det syrlige først og tilsette olje helt til slutt
Dijon sennep. Den er litt mindre mektig og passer også godt til grillmat. Dressing. Salt og pepper. Du kan blande inn dressingen når poteten er “lune” eller vente til de er kalde