10 g Provence Peppermix som består av pepper, rød paprika, løk og sennepsfrø (det var den eneste pepperen jeg hadde i hus, derfor falt valget på den). 10 g Provence Peppermix som består av pepper, rød paprika, løk og sennepsfrø (det var den eneste pepperen jeg hadde i hus, derfor falt valget på den)
50 g gule sennepsfrø50 g brune sennepsfrø2 ts salt2 ss sukker3 ss hvitvinseddik4 ss olje (gjerne kaldpresset raps)2-4 ss flytende honning. 50 g gule sennepsfrø. 50 g brune sennepsfrø
* 2 ts sennepsfrø 1 tsmalt nellik 1 ts koriander* 1 pose sursildkrydder 1 ss sennepsfrø 1 ss krondill* 1 ss sennepsfrø 1 ss karve 1 ss dill 1 ts pepperkuler*******************************************************Peppermiks. 2 ss fennikkelfrø2 ss sennepsfrø2 ss hel karve2 ss hel spisskummin (Her rygger gjerne folk litt, for folk tror spisskummin og karve er det samme
1 ts sennepsfrø. 1 ts sennepsfrø. En god sildekrukke er både populært og godt på frokostbordet eller til lunsj, og den hjemmelagde silden smaker aller best
Sennepsfrøene støter du lett i en mortel. 1 ss lyse sennepsfrø. Når det er cirka 20 minutter igjen av steketiden, bland i sennepsfrøene. 1 ss lyse sennepsfrø
1 ts grov dijonsennep (av merket Maille eller lignende typer, hvor svarte og gule sennepsfrø er syltet hele). 1 ts grov dijonsennep (av merket Maille eller lignende typer, hvor svarte og gule sennepsfrø er syltet hele)