Det er ikke lenge til påske og sitronfromasj synes jeg hører med til påskefeiringen synes jeg. Denne sukkerfri sitronfromasjen kan nytes av de fleste med god samvittighet
Sitronfromasj er en frisk og syrlig dessert som passer godt som avslutning på en god middag. #sitronfromasj #dessert #fromasj #fodmap #lavfodmap #godformagen #fodmapdiett
Fordel sitronfromasjen i hver av de fire kakeformene som til nå bare inneholder oreobunnen. Dekk til kakeformene med en plastfolie og sett de inn i kjøleskapet i minimum 3 timer, eller til sitronfromasjen har stivnet. Oreobunn Oreokjeks - 120 gram Smør - 40 gram Sitronfromasj Gelatinplater - 3 stk Vann Egg - 3 stk Sukker - 75 gram Kremfløte - 2 dl Sitron - 1 stk
En frisk og luftig fromasj laget med vaniljekesam av den lette varianten og jordbær. Vil du kan du bytte ut kesam med pisket kremfløte, men selv synes jeg det smaker så utrolig godt med kesam
¤ Pisk tilslutt eggehvitene stive og rør dem forsiktig inn i sitronfromasjen. Spesielt husker jeg at sitronfromasj var fast dessert på 1. Her er oppskrift på en god gammeldags porsjon sitronfromasj som holder til 6-8 personer