Pynt med kakestrø, sjokolade og små drops. Så har jeg ferdig Topping til senere bruk. Vi skal ha feiring i Husflidslauget vårt og jeg har bakt 36 cupcakes, pyntet de med lekker smørkrem og masse pynt og frosset de ned. til ca 40 cupcakes400 g mykt smør (soft som har stått på benken i minst 2 timer)400 g melis15 dråper med valgfri smak jeg har brukt karamellsmakvist ønsket kan konditofarge tilsettesSå regelen er. til 10 cupcakes100 g smør 100 g melistil 20 cc200 g mør 200 g melisosv. Jeg laget for mye smørkrem, ( 500 g melis og 500 smør til 50 cupcakes. ca 40 cupcakes. 10 cupcakes
Og toppinger er jo viktig. For det er faktisk så raskt å lage sjokoladecupcakes på egenhånd. Sitter det bløt sjokolade på den når du trekker den ut, må de stekes noen minutter til
disse er veldig gode enkle sjokoladecupcakes, toppingen er mektig derfoor har jeg valgt å ha banan som pynt da blir det litt mildere, du kan så klart velge noe annet vis du ikke liker banan
Derfor har jeg kastet meg over noen nye oppskrifter som jeg har plukket opp i løpet av sommeren, og den første som ble testet var en sjokolade cupcake med lyserød topping
Topping. Den originale oppskriften inneholder blandt annet alkohol, men disse cupcakes er lagd uten alkohol, slik at den kan serveres til både store og små
SJOKOLADE #CUPCAKES MED NESPRESSO. Det smaker kjempegodt sammen med sjokolade. Jeg har ikke valgt nespresso topping fordi min skulle være disse fargene
) Små cupcakes med smak av kokos og mørk sjokolade. Putt sjokolademassen over i en sprøytepose eller bruk "hjemmelagd varianten " som meg, altså en frysepose som du klipper et lite hull i
Smør på topping og pynt med sølvkuler, hvite sjokoladefigurer eller det du har for hånden. Grovhakk sjokoladen, smelt smøret og bland i sjokolade og melk
Jeg dekorerer noen av disse cupcakes med hvit sjokolade krem som du finner oppskriften på her. Men nå til dagens fristelse som er en super-god Tripple Vanilla Cupcake, toppet med hvit sjokolade frosting og en marsipanrose i rosa
Sjokolade, vanlje og bringebærkrem. Så toppingene. Sjokolade er min favoritt. Sjokoladekrem Du trenger. Smelt sjokolade og smør sammen Sett til avkjøling i kjøleskapet Ved romtemperatur visp kraftig til du får en luftig sjokoladekrem Vaniljekrem Du trenger
Som topping på disse Cupcakes så brukte jeg Whipped Vanilla Bean Frosting farget i pastellfarge, men istedenfor vanilje-frø så brukte jeg vanilje extract