- 80g mørk kokesjokolade. Smelt 80g sjokolade og 50g smør. Sett ovnen på 210 grader og la det stekes i max 10min, hvis du steker litt lenger så tykner sjokoladen inni. 80g mørk kokesjokolade. 80g sjokolade
Glutenfritt mel kan byttes ut med hvetemel, men anbefaler alle å hellerbruke glutenfritt da den sjokolade"kaker" som skal være litt myke (brownie, fondant) blir bedre med glutenfritt mel
Smelt smør og sjokolade i en bolle over vannbad. Fondantfyll. Pisk egg og sukker til eggedosis, tilsett forsiktig sjokolade- og smørblandingen og til slutt siktet mel
Oppskriften er ganske lik som den jeg har delt med dere tidligere her. -)På masterchef fikk jeg tips om hvordan man skulle lage den perfekte sjokoladefondant
I dag skal du få oppskriften på en deilig sjokoladefondant. Denne sjokoladefondanten består av sjokoladekake stekt i muffinsform, med et senter av ganache som er en blanding av fløte og sjokolade, og som oser flytende ut når man spiser den
Ganache (hvit, melke eller mørk sjokolade). Skal du trekke en kake med fondant eller marsipan er det underlaget som har stor betydning på hvordan lokket vil se ut