Sjokoladeglasur av fløte oppskrifter

Sjokoladeglasur

Sjokoladeglasur

Grillet timianmarinert indrefilet av svin med asparges og posjert egg. cream cheese, glasur, kakao, kakaopulver, kokesjokolade, krem, kremfløte, mørk sjokolade, melis, ostekrem med sjokolade, philadelphia, philadelphia cream cheese, philadelphia light, philadelphiaost, sjokolade, sjokoladeglasur, sjokoladeostekrem
Sjokoladekake med sjokoladeglasur

Sjokoladekake med sjokoladeglasur

Pisk eggedosis av egg og sukker. Her skiller glasuren seg gjerne litt, rør inn den kalde fløten og kremen samler seg
Stjernedrøm med marsipan og sjokoladeglasur

Stjernedrøm med marsipan og sjokoladeglasur

Når kaken er helt avkjølt, helles glasuren over kaken. Sjokoladeglasur. The post Stjernedrøm med marsipan og sjokoladeglasur appeared first on Vakre Hjem & Interiør
Troika kake, farlig god!

Troika kake, farlig god!

Det er en blanding mellom nøttebunn, sjokoladekrem, gele og sjokoladeglasur. Hell underveis resten av sukkeret forsiktig i
SARAH BERNARD I LANGPANNE - oppskrift og fremgangsmåte

SARAH BERNARD I LANGPANNE - oppskrift og fremgangsmåte

Sjokoladeglasur. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
VERDENS BESTE BROWNIES

VERDENS BESTE BROWNIES

Sjokoladekake med myk nougat- og sjokoladeglasur. Den bør være fudgy, myk og litt klissete- med en rik smak av deilig sjokolade, nesten konfektaktig

Cake Pops: Første forsøk

Sjokoladeglasur. Så hvis du vil gjøre det enkelt, kan du jo bytte ut sjokoladekakebunnen med en ferdigmiks, men husk at den hjemmelagde smaken får du bare ved å lage den fra bunnen av
Garantert suksess

Garantert suksess

Sjokoladeglasur. I bladet lyder den navnet "Sjokoladedrøm", men for meg er dette suksessterte. Eggeplommene kokes opp sammen med fløte og sukker i en tykkbunnet kjele
Banankake

Banankake

Sjokoladeglasur. Avkjøl til den har fått passe smørekonsistens. Smelt sjokolade, smør, fløte og vaniljesukker på svak varme