Sjokoladeglasur. Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Rør sammen honning og ost med en gaffel. Smør glasur utover kaken og pynt med bær/frukt. 5dl kokosolje (kokosfett smeltet på lav temperatur) her brukte jeg den varianten uten lukt/smak1dl extra virgin olivenolje6 stk gulerøtter ca 400gr (fint revet)100gr valnøtter (kan droppes)50-100gr mørk sjokoladeGlasur. 200gr Philadelfia naturell kremost. Fyll røren i en rund kakeform(26cm) med bakepapir i bunnen. 200gr Philadelfia naturell kremost
Dekk hele kaken medsjokoladeglasure og pynt med friske bær og sjokoladechips rundt kanten. Kakebunnen kan med fordel bakes en eller to dager i forveien
Én pakke "Sjokoladekake Langpanne" fra TORO To pakker "Sjokoladeglasur Langpanne" fra TORO To plater Hvit Sjokolade fra FREIA Én plate Melkesjokolade fra FREIA Cake Pops pinner (evt
Miks sammen romtemperert smør og kjøleskapskald kremost til en glatt masse. Sjokoladeglasur. Ha bringebærene i en sikt og bruk en gaffel til å kneppe bærene,slik at du siler bort frøene og sitter igjen med en deilig "bringebærsaft"
Du kan også velge å lage en klassisk glasur av kremost, kakaopulver og sukrinmelis, eller lage en enkel sjokoladeglasur av sukrinmelis, kakaopulver og vann
Osteglasuren kan byttes ut medsjokoladeglasur. Nå er det gresskar i den lokale matbutikken, og jeg tenkte friste med noen gode muffins til Halloweenfeiringen