Jeg pyntet kaken med sjokoladeglasur. Myke og smaker mektig sjokolade. Ingredienser til sjokoladeglasur. Bland sammen ost og melis til en jevn myk blanding
Sjokoladeglasur med romdråper og kaffe. Sjokoladeglasur med vanilje og kakao. Usøtet eplemos fås kjøpt i butikken (Helios) eller du kan koke 2-3 skrelte og rensede epler myke i litt vann og kjøre til klumpfri mos i blender. 2-3 ss myk melkefri margarin. 2-3 ss myk melkefri margarin
Smør sjokoladeglasuren over rullekaken. Dra forsiktig bakepapiret av kaken og legg den varme langpannen over kaken slik at den holder seg myk under avkjølingen
Jeg pyntet muffinsene med sjokoladeglasur, det ble super godt. Bland smør, sukker og vaniljesukker sammen til en myk og jevn røre - anbefaler å bruke kjøkkenmaskin og mykt smør
Sjokoladekake med myk nougat- og sjokoladeglasur Sjokoladebunn. Det som gjorde denne kaken annerledes enn andre sjokoladekaker er at den inneholder et tynt lag daddelpure med peanøttsmak toppet med silkemyk sjokoladeganache
Kok bærene på svak varme sammen med sukker og sirup noen minutter- til de blir myke. Sjokoladekake med myk nougat- og sjokoladeglasur 225 gram søt havrekjeks (Bixit)
♥ Sjokoladeglasur. Pisk kremfløte og vaniljesukker til myk krem. Sjokoladeglasuren. Til sjokoladeglasuren has vann, sukker, kakao og smør i en tykkbunnet kjele