Melkesjokoladeglasur. Bruk en kniv til å skjære kaken i pene kakestykker. Melkesjokoladeglasur. Søtet, kondensert melk skal være tykk, søt og gulaktig i fargen (mens usøtet, kondensert melk (vikingmelk) ligner mer på vanlig melk)
Sjokoladeglasur. Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sjokoladeglasur. Rør blandingen jevn og la glasuren avkjøles til den får en tykk smørekonsistens
Sjokoladeglasur. Tilsett sukker litt etter litt og pisk til tykk marengs. Sjokoladeglasur. Eggeplommene kokes opp sammen med fløte og sukker i en tykkbunnet kjele
Sjokoladeglasur. Tilsett sukkeret litt etter litt, og pisk videre til tykk marengs. Skjær opp kakestykkene før sjokoladetrekket har blitt helt hardt, da blir det mindre sprekker og pene kakestykker