I fjor laget jeg en nydelig marsipankake Åpen Valnøtt med vaniljekrem og jordbær. En vidunderlig og lekker sjokoladekake med krem, krydderkokte pærer, bær og deilig sjokoladeglasur
La kaken avkjøles før du tar på sjokoladekrem. Denne kan nytes med god samvittighet og smaker deilig med jordbær og blåbær på toppen - perfekt til helgekosen
La kaken avkjøles før du tar på sjokoladekrem. Denne kan nytes med god samvittighet og smaker deilig toppet med jordbær og blåbær - perfekt til helgekosen
så sjokoladekremen blir blank og avkjøler til den får en kremaktig konsistens. Jeg har brukt kandiserte fioler, jordbær, sitronmelisse eller variasjoner av strøssel
Dekk kremlaget med jordbærskiver. jordbærsyltetøy. Sjokoladekake. Krem. Legg på neste kakebunn og gjenta hele prosessen to ganger til, slik at kaken får tre lag med krem og jordbær