Sjokoladekake kremfløte oppskrifter

Saftig sjokoladekake i liten langpanne

Saftig sjokoladekake i liten langpanne

Kok opp kremfløten. Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet

Djevelsk Sjokoladekake

Jeg ELSKER sjokoladekaker, og er alltid på jakt etter nye varianter. Kaken er en ekstra mørk sjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache
Myk sjokoladekake med vaniljekrem

Myk sjokoladekake med vaniljekrem

Til vaniljekremen brukte jeg en pakke med Kakefyll med vaniljesmak blandet med en pakke pisket kremfløte
Saftig sjokoladekake.

Saftig sjokoladekake.

75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Sjokoladekake med lys sjokoladekrem

Sjokoladekake med lys sjokoladekrem

Kok opp kremfløten og smør i en liten kjele. Hva med å slå til, og lage en høy og flott og superdigg Sjokoladekake med lys sjokoladekrem i helgen
Saftig sjokoladekake i langpanne

Saftig sjokoladekake i langpanne

reklame / sponset innlegg, sjokoladekake. Før jeg reiser til USA tenkte jeg å gi dere oppskriften på denne herlige sjokoladekaken i langpanne, den er både fantastisk god og rask å lage
Laktosefri sjokoladekake

Laktosefri sjokoladekake

Eldstegutten hadde bestilt gulrotkake, jeg hadde lyst på pavlova og min mor som var på besøk ville gjerne ha sjokoladekake
Alices sjokoladekake

Alices sjokoladekake

kremfløte. Du trenger to 24 cm former. Denne kaken er seig og kremet i konsistensen og så god at du garantert må ha to stykker
Fransk sjokoladekake

Fransk sjokoladekake

Varm opp kremfløten. Sjokoladekake er noe som faller i smak både hos små og store. 1,5 dl kremfløte. 1,5 dl kremfløte
Glasert sjokoladekake med bringebærmousse

Glasert sjokoladekake med bringebærmousse

Kremfløte. Bunn Egg - 3 stk Sukker - 300 gram Smør - 190 gram Kakao - 45 gram Hvetemel - 300 gram Kulturmelk - 450 gram Natron - 1,5 ts Bakepulver - 1 ts Salt - 1 klype Ekte vaniljesukker - 1 ts Bringebærmousse Frosne bringebær - 600 gram Vann - 80 gram Eggehvite - 100 gram Sukker - 200 gram Gelatinplater - 4 stk Kremfløte - 150 gram Glasur Vann - 150 gram Sukker - 300 gram Glukose - 280 gram Kondensert melk - 200 gram Gelatin - 10 plater Mørk sjokolade - 350 gram
Sjokoladekake med Nutella og Daim

Sjokoladekake med Nutella og Daim

Kok opp kremfløten i en liten gryte. Ha i kremfløten litt etter litt. Sjokoladekake med Nutella og DaimGir 1 kake, 20 cm Print. 200 ml kremfløte. 50 ml kremfløte, romtemp. 200 ml kremfløte. 50 ml kremfløte, romtemp