Kok opp kremfløten. Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Jeg ELSKER sjokoladekaker, og er alltid på jakt etter nye varianter. Kaken er en ekstra mørk sjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache
75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
reklame / sponset innlegg, sjokoladekake. Før jeg reiser til USA tenkte jeg å gi dere oppskriften på denne herlige sjokoladekaken i langpanne, den er både fantastisk god og rask å lage
sjokoladekake før pynting. 50 g kremfløte. nærbilde av tekstur på kaken, saftig skjønnhet, nam nam. Etter mitt skjønn er dette en perfekt selskapskake, til kaffen eller som
Kok opp kremfløten i en liten gryte. Ha i kremfløten litt etter litt. Sjokoladekake med Nutella og DaimGir 1 kake, 20 cm Print. 200 ml kremfløte. 50 ml kremfløte, romtemp. 200 ml kremfløte. 50 ml kremfløte, romtemp