1 liten banan 6 dadler uten sten 3 eggehviter 1 eggeplomme 2 ss rapsolje 50 gram mørk sjokolade Ca. Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
Syndig mørk og saftig sjokoladekake med en helt utrolig digg sjokoladekrem på toppen. Jeg har i flere år leitet etter en oppskrift på denne typen sjokoladekake
Mørksjokoladekake eller konfektkake. Sjokoladekaken smaker himmelsk og er absolutt verdt å lage. Dette er en mørk og mektig sjokoladekake toppet med en frisk ostekrem og blåbær
Enkelte ganger så kommer jeg over oppskrifter som jeg tenker at dette må jeg prøve. Men så er det ingredienser i som ikke helt går overens med kostholdet jeg har til vanlig
Denne kaken er sterk på smak, og den vil nok ikke falle i smak hos de som liker lyse sjokoladekaker. Jeg starter like så godt dette innlegget med en advarsel
Denne sjokoladekaken er saftig og kjempegod. Sjokoladekaken oppbevares kaldt til den skal serveres. Denne sjokoladekaken er fin og fryse, og den kan fryses ferdigpyntet
140 gr mørk sjokolade (70%) kuttet i biter. 140 gr mørk sjokolade. Celebert besøk krever god kake. Det begynte med at vi skulle finne noe som passet til sitronkrem som vi allerede hadde fra før av
Kaken er en ekstra mørksjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache. ) Denne gangen ble det kuttet ned til to kaker, en med bakgrunn i mørk øl og krydder, og en inspirert av «Devil’s Food Cake»