Begge disse oppskriftene finner du på. Hell røren i en godt smurt form og stek kaken. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rundkakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn. ca 20 cm i diameter
Nå har jeg funnet en bra oppskrift på både kaka og krem inni, og den ble veldig god. Kaken passer perfekt til å deles i tre og ha fyll i to lag og et på toppen og rundt =)
Eg tok utgangspunkt i den populære oppskrifta på saftig sjokoladekake eg har laga tidligere i mange varianter, miksa sammen ingredienser og mine tidligere oppskrifter, og lagde en ny vri på heile kaka
Dagen etter løsner du kaken fra formen og drar bakepapiret av fra undersiden. Ha deigen i en liten rundform (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Ta kaken ut av formen og la den avkjøles i kjøleskapet i minst 3 timer før du tar kaken ut av formen (jeg pleier å la kaken stå i kjøleskapet over natten før jeg tar den ut av formen)
De lokket stadig med oppskrifter på sjokoladekaker, ostekaker, gjærbakst osv. Før jeg ble bakeavhengig, så ble jeg alltid så fasinert av oppskriftsheftene som av og til er utenpå Norsk Ukeblad
Så da ble det min favoritt sjokoladekake med oreokrem trukket med fondant. Sjokoladekake. 1 porsjon "min favoritt sjokoladekake". 1/2 porsjon sjokoladefrosting (bruk gjerne hel oppskrift hvis du vil ha masse frosting. Bak sjokjoladekaken som angitt i oppskriften, i en 24cmrundform. ) Liv-Kristin 1 porsjon "min favoritt sjokoladekake"
Her kommer oppskrift på min helgekake denne helgen. Rundform24cm i diameter. Hell røren i en smurt form og stek mist i ovnen ved 175 °C i 35 – 40 minutter