Visp sammen egg, smør og kefir. Rundform 24 cm i diameter. 2 dl kefir. Hell røren i en smurt form og stek mist i ovnen ved 175 °C i 35 – 40 minutter. 2 dl kefir
Jeg hadde to tynne lag med krem inni kaken og et tynt rundt kanten. Jeg valgte å bruke så lite som mulig, men akkurat nok til at jeg fikk formet kuler uten at de smuldret i henda mine)
Visp sammen kefir, sukker, smør, kakao og vaniljesukker. Denne kaken blir ikke tørr fordi du bruker kefir – men å hjelpe kaken enda litt med noe dynking er aldri feil
Først ut er det i grunn en helt vanlig sjokoladekake som jeg har lagd som kvikklunsjkake. Helt til slutt knøt jeg ett bånd rundt kaka for litt eksta pynt, og her kan dere se mitt resultat
Men skal man først spise sjokoladekake, så kan den like greit smake ordentlig. Plasser den andre delen oppå, og fordel resten av kremen over og rundt kaken
Blåbærbiola gjør kaken saftig og gir en friskt og god smak på sjokoladekaken. Og så passet det fint med årstiden da vi ennå fant litt blåbær i skogen rundt
Du kan velge å ha den i en liten langpanne eller en rundform. 2,5 dl kefir (du kan skifte denne ut med 2,5 melk og ha i 1 ts eddik – rør rundt og vent 3 minutter da har du syrnet melk). Jeg bruker 24 cm form og deler kaken i to. 2,5 dl kefir (du kan skifte denne ut med 2,5 melk og ha i 1 ts eddik – rør rundt og vent 3 minutter da har du syrnet melk). 175 gr nederst i ovnen i ca 30-40 minutter Jeg bruker 24 cm form og deler kaken i to