Jeg bestilte meg en middels storform fra Global Sugar Art i USA. Om du vil lage slike runde kaker uten former kan du også lage større cake pops som du setter kjølig før du trekker dem
Når jeg baker denne, så blir det en rundsjokoladekake, siden jeg baker den i en rundspringform. Nå er ikke jeg motstander av melk i upasteurisert form, men siden de fleste av oss drikker vanlig butikkmelk, så synes jeg det er like greit å droppe denne ingrediensen
Marsipanen fra Odense inneholder en stor andel mandler, og siden mandelinnholdet er viktig for god smak og kvalitet, er man sikret et godt og smakfullt resultat
Stekes i smurt form ved svak varme. Jeg ville lage en sjokoladekake, en gammeldags sjokoladekake,og det viste seg at i følge Fru Henriette,så er det altså sukkerbrød med sjokoladefyll
I en stor bolle, pisker du sammen sukker og smør, på lav hastighet. Fyll så med frosting mellom hvert lag, men ikke bruk for mye frosting, da du må ha litt til å dekke rundt kaken
=) STOR KRAM. Avkjøl kaken i formen, før du tar den ut av formen og deler den i to bunner. Kaken består av en myk sjokoladekakebunn som fylles med en tykk og kremete og himmelsk god mascarponekrem, og så masse hjemmelaget karamell og et dryss mandler
Denne kaken er så utrolig enkel å lage, og den blir stor, saftig og veldig god. Du må bare legge folie rundtformen opplever at de fleste kaker renner ut hvis ikke
I tillegg har jeg blandet i hakket lys kokesjokolade for å gi enda tyngre og saftigere kake (altså litt tyngre enn vanlig luftig kakebunn, men fortsatt ikke for tung i forhold til fyllet) Røren ble ganske stor og jeg stekte den altså i to omganger