Kok opp kremfløten og smør i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt kokesjokolade. Hva med å slå til, og lage en høy og flott og superdigg Sjokoladekake med lys sjokoladekrem i helgen
Jeg smeltet den hvite sjokoladen over vannbad og kokte opp fløten. Jeg har tidligere bakt rullekake hvor jeg bruker en hvit sjokoladekrem, og dette hadde jeg lyst til å gjøre nå også
Varm kremfløten til kokepunktet og la den avkjøle litt for du helder den over hakket sjokolade. Den er sprø utenpå, myk inni og toppet med sjokoladekrem, bær, hvit sjokolade og pistasj
Norsk sjokoladekremkake. Oppskriften er ikke orginalt laget med laktosefri melk,fløte og smør, men jeg byttet ut vanlig med det, og kokesjokoladen byttet jeg ut med rimi sin, for den er melkefri =)
Denne kaken består av lagene sjokoladekakebunn, sjokoladekrem, hakkede peanøtter, karamellsaus, sjokoladekakebunn, sjokolademousse, sjokoladekakebunn, et tynt lag karamellsaus, stivpisket kremfløte med litt gelatin, hakkede peanøtter og litt karamellpynt
White Cake med sjokoladekrem. Hell fløten i en liten kjele og varm den opp til kokepunktet. ♥ Jeg synes pålegget smaker best når det lages med en blanding av kokesjokolade og melkesjokolade
Hell sjokoladekremen på toppen av toffee´n når denne er kald og stivnet. Kok opp fløte og melk. Toffee75 g sukker60 g fløte4 ss smørLitt MaldonsaltSmelt sukkeret til karamell, tilsett fløten litt av gangen under omrøring. Sjokoladekrem140 g sjokolade (kokesjokolade)150 g fløte50 g h-melk2 stk eggeplommer30 g sukker1 ts smørTindved gelekrem (Tindved er ikke helt enkelt å få tak i, den kan fint utelates, eller du kan bruke pasjonsfrukt i stedet). Pisk eggeplommene lett sammen med sukkeret, hell i den varme fløte / melkeblandingen og varm det hele forsiktig opp til blandingen blir lett kremete (80C)
(Sjokoladeganasj er et fancy ord for sjokoladekrem). Ha kremfløte og smør i en kjele og varm opp til smøret har smeltet og det dukker opp små bobler på siden av kjelen
I tillegg lager du klar sjokoladefløten til sjokoladekremen. Troikakake består av lag på lag med mandelbunn, nougat, bringebærgelé, luftig sjokoladekrem og sjokoladeglasur
Som sagt, så sløyfer jeg helst glasuren, for jeg syns det rett og slett blir for søtt men en skikkelig sjokoladekrem vil jeg tro gjør seg sammen med disse muffinsene