Hvit sjokoladekremmed mango- og jordbærsorbet, sukkerspindelvev og pistasjkrokan. Hvit sjokoladekrem. Smelt sjokolade i vannbad ved å sette en skål over en kjele med kokende vann
Pynt og servér med friske bringebær, sitronmelisse og ett dryss melis. 3 dl kremfløte. Dekk med folie og bak på 175 grader i ovnen, i 35 minutter. 3 dl kremfløte
Kremfløten piskes stiv med sukkeret. Ha kremfløten og smøret i en kjele. Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Varm kremfløten til like under kokepunktet og hell den over sjokoladen. Sprø utenpå, myk inni og toppet medsjokoladekrem, bær, hvit sjokolade og pistasj
Sukker, kremfløte og smør has i en stekepanne og putres til karamellkonsistens. Denne sjokoladekaken har en seig bunn som en brownie, og den er fylt med hakket hvit sjokolade, toppet med karamell, sjokoladekrem og stekt hvit sjokolade
Det er helg - og hva med å slå til med en supergod kake medsjokoladekrem. Lys sjokoladekrem. "White Cake" er en populær, amerikansk kake som kjennetegnes av at den lages med masse eggehviter
Sjokoladekrem. Sjekk at kaken er stekt med å stikke fyrstikk i. Sjokoladekrem. Sjokoladekrem. 2 ss vaniljeekstrakt (jeg erstattet med essens). 100 g kaffefløte (evt bland melk og kremfløte). Tilsett de siste 4 eggene sammen med smøret/cocsa og pisk godt sammen. Da stekte jeg først 1 bunn, tok den ut og tømte den over på en risk med bakepapir, før jeg skylte forma i kaldt vann og putta i resten av røra og stekte den. 8 egg 2 ss vaniljeekstrakt (jeg erstattet med essens). 100 g kaffefløte (evt bland melk og kremfløte)
Dette ble en veldig god kombinasjon medsjokoladekremen. Oppskriften på sjokoladekremen. I disse juletider passet det godt med å prøve å bake julemuffins med hint av pepperkakesmak