Sjokoladekrem av smør, philadelphiaost, kakaopulver og sukrinmelis. Her får dere flere boller, denne gangen med litt annerledes fyll og pynt enn de vanlige fastelavnsbollene
Ha i litt søtning og kakao og pisk til du får en deilig krem. Dere husker kanskje at jeg lagde mange godsaker med kokosmelk i fjor, en av tingene som slo an hos flere var denne sjokoladekremen
Bruk gjerne en stavmikser til å lage en sjokoladekrem. Jeg har gjort noen små forandringer på oppskriften ved å tilsette bringebær og blåbær i toppingen (hadde ikke friske så det ble frosne bær i dag ) og vaniljekesam i ostekremen
Den kan lages dagen før og oppbevares i kjøleskapet frem til servering. Hell den varme melkeblandingen over sjokoladen og visp til sjokoladen er helt smeltet
Smelt smøret, ha i sjokoladebitene og rør til du får en glatt blanding. Sjokoladepynten lager du ved å smelte hvit og mørk sjokolade i to forskjellige boller
Sett disse til koking. Her ser du en trifle med brownie, sjokoladekrem og jordbær. Rør sammen mel, kakao, bakepulver og salt Når søtpotetene er møre mos disse til en glatt masse sammen med eggene
Pisk eggehviter til det skummer, tilsett sukker litt av gangen. Hvit sjokoladekrem. Stopp når den er akkurat stiv nok til å holde bollen på hode uten av det faller ut
Alt, foruten den hvite sjokoladen, kjøres til en kakerøre i en foodprosessor. Denne sjokoladekaken har en seig bunn som en brownie, og den er fylt med hakket hvit sjokolade, toppet med karamell, sjokoladekrem og stekt hvit sjokolade