Lag blåbær og sjokoladekrem først, slik at dette er klart tilkaken kommer ut av ovnen. Har du plukket blåbær i år, eller har du mye blåbær i fryseren og lurer på hva du skal bruke denne til
I tilleggtil at kaken er avkjølt, er det også viktig at den hvitesjokoladekremen ikke er for varm når du har den over kaken i formen, ellers vil kremen smelte inn i kaken i stedet for å legge seg oppå
Sjokoladekaken er mørk og fyldig og passer veldig godt sammen med den hvite sjokoladen, og bærene på toppen gjør den akkurat så frisk at du tror du orker et stykke til
Fløyelsmyk sjokoladekrem som passer til den kaken du selv måtte ønske. Den er egentlig den «mislykkede» kremen til en annen kake, men hvis alle uhell hadde smakt så godt som denne, hadde det ikke gjort meg noe å feile flere ganger på kjøkkenet
Pisk eggehvitertil de begynner å skumme. Dermed var det tilbaketil kjøkkenbenken for å finne en annen løsning på en kombinasjon av Pavlova og sjokolade
Ha i litt søtning og kakao og pisk til du får en deilig krem. Smaker nydelig alene, men jeg har også brukt sjokoladekremen i både kaker og andre desserter
Det hvite er hvit-sjokoladekrem og det brune er vanlig sjokoladekrem. Det var omtrent umulig å få til et bra bilde av den, men rødfargen var mye mer rød i virkeligheten
I tilleggtilsatte jeg en liten teskje lakrispulver i sjokoladekremen. Hvitsjokoladekrem. Sjokoladekremen smaker himmelsk, og med den syrlige rabarbraen, balanseres det fint