Jeg toppet kaken med en lys hjemmekomponert sjokoladekrem som så ut til å falle i smak, og min mann sto for dekoren, som er gul og svart sukkerpasta formet til Batman
Sjokoladekrem. Så avslutter du med igjen å avkjøle hele kakentil trekket har stivnet. Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren
Dekk kaken med sjokoladekrem. Sånn gjorde jeg det (har ikke fremgangsmåten til mormor). Ole Marius har gode minner fra mormor og hennes helt 'spesielle' sjokoladekake, som han spiste STORE porsjoner av
Fløyelsmyk sjokoladekrem som passer til den kaken du selv måtte ønske. Den er egentlig den «mislykkede» kremen til en annen kake, men hvis alle uhell hadde smakt så godt som denne, hadde det ikke gjort meg noe å feile flere ganger på kjøkkenet
Denne kremen egner seg like godt som fyll/trekk tilkaker og som topping på cupcakes. Tilsett resten av melisen og visp godt til alt er blandet og du har en fin, jevn og luftig sjokoladekrem
Ha i litt søtning og kakao og pisk til du får en deilig krem. Smaker nydelig alene, men jeg har også brukt sjokoladekremen i både kaker og andre desserter
Denne gode kaken får meg til å tenke på fine barndomsminner. Klar til servering ♫. Sjokoladekrem. Husker godt sjokoladekaken med lys krem, som mor og bestemor lagde