Tilsett kald, sterk kaffe og melis og pisk til du får en skikkelig luftig sjokoladekrem. - den er enkel, smakfull og kjempemyk i konsistensen og den dekkes med en deilig sjokoladekrem
Til sjokoladefyllet bruker jeg skikkelig mykt smør, nesten så det er smeltet, slik at sjokoladekremen blir myk nok til at den lett kan smøres utover den avkjølte peanøttkrmene
(Litt av kaken går vekk når du skjærer til formen)Krem - anbefaler denne sjokoladekremen eller vanlig smørkrem med kakaoBlå masse (sukkerpasta, mmf eller marsipan) eller annen farge etter bursdagsbarnets ønskeSvart, rød og hvit masse til detaljer, eventuelt sølvfarge til felgene
Kaken ble toppet med en god sjokoladekrem lagd av. Til denne langpannekaken brukte jeg. Jeg har hatt lyst til å prøve en melkesjokoladekake en stund nå, og nå fikk jeg altså tid til å prøve meg på denne
Når kaken er avkjølt kan den fylles eller langpannekaka kan smøres opp med sjokoladekrem. I og med at jeg er veldig glad i vanilje tilsetter jeg et par ts ekte vaniljesukker og
Dette kan løses ved å dynke godt, samt å dele kaken i to og legge et lag med sjokoladekrem i mellom. Når det gjelder pyntingen så har jeg lånt litt ideer fra Fotballkaken til Tine
Når kaken er avkjølt kan den fylles eller langpannekaka kan smøres opp med sjokoladekrem. I og med at jeg er veldig glad i vanilje tilsetter jeg et par ts ekte vaniljesukker og
Sjokoladekremen lager du slik. Og om du ikke har kakerester liggende kan du bake en vanlig langpannekake – bruke halvparten og fryse resten til neste gang du skal lage pops…
Cakepops - sjokoladekake og sjokoladekrem. Gadd ikke lage noen langpannekake for det syns ejg blir såå kjedelig, og å lage en kake, fylle og pynte blir jo bare håpløst for da blir stykkene så store og man MÅ ha fat og gaffel for å spise