Når kakebunnen er kald, smør sjokoladekremen på kaken både oppå og rundt på sidene. Navnet kommer av at man bruker en gaffel til å lage mønster i sjokoladesmørkremen
Spesielt når man tilsettersjokoladekrem sammen med gulkremen. Denne kaken pakker jeg med meg til Røros i morgen og den kommer vi trolig til å nyte en liten bit av hver dag resten av påsken
Bland sjokoladekremen med gelatin/vann-blandingen. Og om vil du få opp proteininnholdet ytterligere eller har laktoseintoleranse kan du bruke laktosefri magerkesam istedet for vaniljekesam, og heller smakstilsette den med splenda og vaniljeessens
- Tilsjokoladekremen piskes mykt smør sammen med melis. Hvis man vil kan man jo såklart gjøre denne oppskriften også om til små makroner ved å ikke bre den utover en langpanne, men heller bruke en teskje å legge små klatter ut på bakepapirkledde brett før man setter de i ovnen
Smør sjokoladekremen over den kalde mandelbunnen i et jevnt lag. Sjokoladekrem. Liker den veldig godt og har sett mange oppskrifter jeg har lyst til å prøve, men jeg måtte bare prøve Sarah Bernhardt i langpanne først
Tilsjokoladekremen piskes romtemperert smør sammen med melis. Bre sjokoladekremen over mandelbunnen (det er viktig at kaken er kald så kremen ikke smelter)