Det er akkurat hva vi har gjort med denne oppskriften. Vi hadde reker og krabbe en fredagkveld, og laget en kremet skalldyrsuppe på rester av reke-og krabbeskall på lørdag
tilsett fiskebuljong + vann og la dette koke inn, sammen medtomatpure og cayennepepper. Som dere sikkert har skjønt nå så elsker vi sjømat, men en fisk-og skallyrsuppe, hadde vi ikke på menyen fra før, så dermed ble vi inspirert
Skalldyrkraft kan brukes til fiske- eller skalldyrsuppe, risotto, i sausen eller andre sjømatretter hvor man vanligvis trenger kraft eller (fiske)buljong
En mettende og god suppe er en fantastisk gjestemat, her kan du forberede og lage maten nesten ferdig i god tid før gjestene kommer og kanskje får du mulighet til å sitte med bena høyt og slappe av en stund før gjestene ankommer
Skalldyrsuppe. Den er varm, spicy, med en himmelsk smak av middelhavet. Pynt med hakket persille en dæsj creme fraishe og server med hvitløksbrød eller annet godt brød
Kraften er perfekt til skalldyrsuppe, saus til fisk etc. For meg er dette en rimelig investering med tanke på hvor mye bedre maten blir med slike små grep som å tilsette litt friske urter