Den smaker mildt og nøttete og gir ikke den skarpe snerpen som jeg synes olivenolje lager i majones. Enhver lavkarboentusiast med respekt for seg selv må lage sin egen majones
Har linjalen skarpe kanter, må du være forsiktig slik at kantene ikke stikker hull på deigen. Veldig mange av julekakedeigene har så mye smør i seg at de bør ligge i kjøleskapet i noen timer eller over natta før du begynner å kjevle ut deigen
Hvis du tar to, vil løken bli mer fast og beholde mer av den skarpe løksmaken. Ok, la meg først starte med å si at dette er IKKE slankekost, men når det er sagt skal jeg gi dere et par tips på hvordan dere kan gjøre de langt sunnere
Smaken er som en blanding av hvitløk og gressløk, uten den skarpe hvitløksmaken. Jeg tok med meg Stine til Angers Klev i Holmestrand, der ramsløken Allium Ursinum vokser i store åkre i skrenten
Mozzarellaen gir en myk kontrast til den skarpe spinaten, og spinaten er stekt og most i blender sammen med andre godsaker slik at det ikke er “blader” på pizzaen