♥ Kutt baconskiver i strimler, og stek disse lett. Jeg er blitt veldig glad i middagspai, og har laget en med creme fraishe som jeg har lagt ut oppskriften på tidligere - veldig mange ganger
Jeg laget en med brokkoli ogbacon, og en med skinke, men de kan egentlig fylles med hva som helst. Jeg laget to paier til et selskap forrige uke, og de falt virkelig i smak
Paien vart fylt med restar av juleskinke, tre raudløkar og litt sopp som eg steikte, ein rest av pommes anna-poteter, ein pakke fetaost som hadde gått ut på dato for pinleg lenge sidan og til slutt litt riven jarlsbergost
Har du liggende noe spinat eller annet bladgrønt, kanskje litt mozzarella, purre eller bacon. I den forstekte paibunnen legger du først løk, paprika ogskinke før du heller over eggeblandingen
Strø skinke over den forstekte paibunnen, hell over eggeblandingen og topp med grønnsakene. Bacon, spekeskinke, fetaost, parmesan, stekt sopp, stekt løk, ulike urter, røykt skinke, kjøttrester etter middagen (tackokjøttdeig, stekt kylling, svin
Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
skinke (anbefaler løvtynn baguettskinken), champinjong, mais, løk og ost. Jeg fikk en veldig koselig kommentar her på bloggen for noen dager siden som lurte på hvordan jeg alltid kunne lage en del god mat, og fremdeles få endene til å møtes med dette studentbudsjettet