Legg grønnsaker og skinke i bunnen av den halvstekte paien. Pai er pai. Pai kan spises varm eller kald. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger
De ville mye heller ha denne, enn den vanlige med purre og skinke. Denne paien, med søtpotet, spinat og fetaost, er noe av det beste jeg har smakt når det gjelder vegetarpaier
Til en sammenkomst kan du lage to paiskall – så fyller du den ene med f eks skinke og den andre med eventuelt reker eller grønnsaker, kantareller, laks eller du kan lage broccolipai og legge kokt broccoli i paiskallet eller løkpai med forskjellige typer løk som du har surret litt på pannen først – altså – med denne grunnoppskriften så er alt mulig
Jeg laget en med brokkoli og bacon, og en med skinke, men de kan egentlig fylles med hva som helst. Jeg laget to paier til et selskap forrige uke, og de falt virkelig i smak
Igår laget jeg pai til middag. Jeg er blitt veldig glad i middagspai, og har laget en med creme fraishe som jeg har lagt ut oppskriften på tidligere - veldig mange ganger
Skinke. Dette blir på ingen måte som vanlig pai, men den er god alikevel. Trykk den ned i en stor paiform og la den steke i 10 min på 200 grader før du tilsetter fyllet. Ha den over paien og rør sammen egg, melk og krydder som helles over og sett tilbake i ovnen i 25-30 min
Paien vart fylt med restar av juleskinke, tre raudløkar og litt sopp som eg steikte, ein rest av pommes anna-poteter, ein pakke fetaost som hadde gått ut på dato for pinleg lenge sidan og til slutt litt riven jarlsbergost