Skinke pai oppskrifter

Pai med skinke og blåmuggost

Pai med skinke og blåmuggost

Denne paien med skinke og blåmuggost er en smakfull og kjempegod pai.   Blåmuggost er en spennende ingrediense som passer godt i pai
Pai med skinke

Pai med skinke

Legg grønnsaker og skinke i bunnen av den halvstekte paien. Pai er pai. Pai kan spises varm eller kald. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger
Pai med skinke og spinat

Pai med skinke og spinat

Strø skinke og mais / spinat og løk lagvis i paibunnen. Denne gangen ble det skinke og spinat som ble hovedinnhold
Pai med løk og skinke

Pai med løk og skinke

Nå har jeg laget en slags restepai fordi jeg hadde rester av skinke i kjøleskapet. Del skinken i små terninger og ha i pannen
Pai med søtpotet, spinat og fetaost – vegetar

Pai med søtpotet, spinat og fetaost – vegetar

De ville mye heller ha denne, enn den vanlige med purre og skinke. Denne paien, med søtpotet, spinat og fetaost, er noe av det beste jeg har smakt når det gjelder vegetarpaier
PAI MED BOGSKINKE OG PURRELØK

PAI MED BOGSKINKE OG PURRELØK

Som dere ser så ble det pai med bogskinke, purreløk og hvitløk,. Ha skinke, hvitløk og purre over bunnen,
Nydelig Pai oppskrift

Nydelig Pai oppskrift

Kjøpte Maizena pai deig på butikken. Smurte en paiform og plasserte deigen i formen. Kokte en brokkoli å la over paideigen
Pai – på en, to, tre!

Pai – på en, to, tre!

Til en sammenkomst kan du lage to paiskall – så fyller du den ene med f eks skinke og den andre med eventuelt reker eller grønnsaker, kantareller, laks eller du kan lage broccolipai og legge kokt broccoli i paiskallet eller løkpai med forskjellige typer løk som du har surret litt på pannen først – altså – med denne grunnoppskriften så er alt mulig
Pai uten bunn

Pai uten bunn

Jeg laget en med brokkoli og bacon, og en med skinke, men de kan egentlig fylles med hva som helst. Jeg laget to paier til et selskap forrige uke, og de falt virkelig i smak

Middagspai m/kylling(/skinke) og bacon

Igår laget jeg pai til middag. Jeg er blitt veldig glad i middagspai, og har laget en med creme fraishe som jeg har lagt ut oppskriften på tidligere - veldig mange ganger
SØTPOTET PAI MED SPINAT

SØTPOTET PAI MED SPINAT

Skinke. Dette blir på ingen måte som vanlig pai, men den er god alikevel. Trykk den ned i en stor paiform og la den steke i 10 min på 200 grader før du tilsetter fyllet. Ha den over paien og rør sammen egg, melk og krydder som helles over og sett tilbake i ovnen i 25-30 min
Pai...Lettvint og godt....

Pai...Lettvint og godt....

brukte vi broccoli,skinke,ost og bacon. Jeg elsker pai,og her kan du fylle med det du måtte ønske. Paideigen kjøpte jeg ferdig på rull
Ein pai med alt det gode

Ein pai med alt det gode

Paien vart fylt med restar av juleskinke, tre raudløkar og litt sopp som eg steikte, ein rest av pommes anna-poteter, ein pakke fetaost som hadde gått ut på dato for pinleg lenge sidan og til slutt litt riven jarlsbergost