Jeg hadde igjen rester av søndagens skinkestek, som jeg puttet i en pastagrateng. 5 dl kokt pasta. 400 g rester av skinkestek. 5 dl kokt pasta. 400 g rester av skinkestek
Du kan også bruke rester av skinkestek, stekt kylling, kalkun eller pølser. Bland det inn i kokt ris. Jeg hadde igjen litt sommerskinke, som jeg brukte i gryten
Den passer til alt fra ribbe ,pølse, pinnekjøtt, leverpostei, skinkestek, sylte og kalkun osv. Når sukkeret er godt smeltet og det hele er kokt opp, har du i gresskarbitene og rører rundt
Middagen var skinkestek, brun saus og rosenkål. Frokosten idag er Ingers lavkarbobrød med meierismør, kokt egg (2 stk), en jumbokopp te (Gul Lipton) og litt friske bringebær som avslutning. Stek en liten skinkestek og beregn 100-200 gram pr
225 gram svinekjøtt (svinebog, skinkestek, svinestek, kotelettkjøtt osv), kuttet i store terninger. Her er det lurt å dele kjøttet opp i minst 3-5 stekeomganger, for å sikre at det blir stekt, ikke kokt. 225 gram svinekjøtt (svinebog, skinkestek, svinestek, kotelettkjøtt osv), kuttet i store terninger
Hvis du vil lage skinkestek/svinestek med svor, kan du heller sjekke ut denne oppskriften (lenke). Saftig svinestek med poteter, brun saus, surkål og lettkokte grønnsaker
Jeg kjøper gjerne ferdig koktskinkestek i butikken. Hadde i litt avskyen som ble oppi forma til steka på slutten og vips så hadde vi en saus, etter den fikk kokt seg inn litt + bittelitt sukkerkulør for ekstra farge
Da følger det med skikkelig brun saus, kokte poteter og surkål. Mammas skinkestek. Kokte poteter, surkål (veldig gjerne hjemmelaget), små, hele rødbeter og sylteagurk/slangeagurk
Generelt foretrekker jeg pasta, ris eller couscous fremfor kokte poteter til de aller fleste rettene jeg lager, men når jeg får servert kjøttkaker, fårikål, skinkestek eller annen "norsk tradisjonskost" er jeg helt med på at det er kokte poteter man skal ha til, det samme med fiskeretter