Servert med sprø svor, hasselbackpoteter, surkål, brun saus, tyttebær og potetgull. En av ingrediensen det søkes mest på av 'Norges befolkning' er skinkestek, skinkestek av bog,
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
eks kotletter, skinkestek, kjøttkaker etc. Brunsaus er noe jeg stort sett lager fra bånn hver gang. Under innlegget vil det komme flere forslag til små endringer du kan gjøre for å få sausen ekstra god
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Middagen var skinkestek, brun saus og rosenkål. Dette jevner sausen. 1ss av denne som saus til lunsjen. Stek en liten skinkestek og beregn 100-200 gram pr. Sausen lages av kjøttkraften sammen med 3 dl vann og 1 teskje johannsbrødkjernemel (fåes kjøpt i helsekosten og store matbutikker) som ristes sammen
Hvis du vil lage skinkestek/svinestek med svor, kan du heller sjekke ut denne oppskriften (lenke). Saftig svinestek med poteter, brun saus, surkål og lettkokte grønnsaker
Skinkestek oppskjært ⎷. Sennepssaus til laks. Sørsøt saus til vårruller ⎷. Først. For dere som har forsøkt å legge inn kommentarer og ikke fått dette til (har fått meldinger om det, og jeg sliter med det sammen selv)
SKINKESTEK. SAUS. Rør gjerne inn litt kraft fra skinkesteken. Tilsett soyasaus og la sausen trekke i ca. Serveres med kokte poteter, tyttebær og flatbrød ✿ SKINKESTEK