Skinkestek er noe vi begge forbinder med barndommen. Gni inn skinkesteken med salt, pepper og timian. 1 skinkestek på ca 1,5 kilo. Sett steken i ovnen og senk temperaturen i ovnen til 125 grader. 1 skinkestek på ca 1,5 kilo 2 gulrøtter 1 løk 2 –
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Hvis du vil lage skinkestek/svinestek med svor, kan du heller sjekke ut denne oppskriften (lenke). Her kan du gjerne bruke et annet steketermometer eller et sukkertermometer for å sjekke temperaturen hvis du føler deg usikker
Det blei skinkestek med tilbehør og spise samt hjemmelaget is til dessertI år smakte julematen ganske godt, jeg pleier ikke være så begeistret for den slags mat, men i år gikk det ned på høykant