Smuldre mel, havregryn, sukker og smør sammen. Det er jo såååå mye godt en kan lage med rabarbra, og siden det er søndag må det være lov å kose seg litt ekstra, så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Fordel smuldredeigen over paiformen. Smuldredeig. Selv har jeg ordentlig gode barndomsminner om de største rabarbraplantene hos bestemoren min i Malangen
Smuldrepai er en av mine favorittdesserter. Ha det tørre i en bakebolle, romtemperere smøret og smuldre dette sammen med xylitol (min favoritt), som du finner HER, eller det nye produktet sukrin+, som er en blandig av sukrin og stevia
Smuldrepai - med rabarbra. Smuldretopping. La paien sette seg litt på benken før du serverer. På denne smuldrepaien med rabarbra hadde jeg bare en dæsj mager vanilje kesam
Smuldre mel, havregryn, sukker og smør sammen. Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
-)Hell så rabarbrafyllet i den utstekte paideigen - Om du får noe deig igjen kan du lage strimler for å lage ''lokk'' slik vi gjorde - nå var deigen vår veldig smuldrete og det ble et mindre bloggvennlig resultat - men det påvirket ikke smaken det grann