Oppskriften på smuldrepai med blåbær, kanel og havregryn fikk jeg av min mor for noen dager siden. Under finner du oppskrift på smuldrepai med bær, havregryn og kanel
Blåbær, bringebær, jordbær. *Havre er naturlig glutenfritt, men de vanlige havregrynene. Denne høstlige smuldrepaien er glutenfri og kan enkelt gjøres lav-fodmap
Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Se for eksempel Smuldrepai med epler og vaniljekrem og Smuldrepai med blåbær og vaniljekrem. Smuldredrysset lages med store havregryn og mandelflak og blir sprøtt og crispy
Dette er en smuldrepai, så du er nesten helt garantert at den bli vellykket. Her er oppskriften på en kjempegod blåbærpai som er veldig fort gjort å lage