Smuldrepai med frosne blåbær oppskrifter

Smuldrepai med havregryn og blåbær

Smuldrepai med havregryn og blåbær

Denne smuldrepaienmed havregryn og blåbær lager du på få minutter. Til slutt er det godt med litt kanel på toppen av smuldrepaien
Smuldrepai med blåbær og kanel

Smuldrepai med blåbær og kanel

Denne smuldrepaienmedblåbær og kanel lager du på få minutter. Til slutt er det godt med litt kanel på toppen av smuldrepaien
Glutenfri smuldrepai

Glutenfri smuldrepai

Kan byttes med vegansk alternativ. Hvis du bruker frosne bær bør du legge dem i en sil eller et. Blåbær, bringebær, jordbær
Smuldrepai med bær.

Smuldrepai med bær.

Denne kan lages både med friske og frosne bær, men den blir utrolig mye bedre med ferske bær, da de frosne ofte er sure og har mye vann i seg som da smelter ned i paien, så den blir vannete og bløt

Smuldrepai med eple og rips

Bruk andre bær som bringebær eller blåbær. Når sommeren lar vente på seg er det lov å kose seg med litt sommermat
SMULDREPAI MED BYGGKNAS

SMULDREPAI MED BYGGKNAS

Bærene du bruker kan være ferske, men paien blir like god medfrosne bær. blåbær, bringebær, skogsbærblanding eller noe annet
Deilig og rask blåbærpai

Deilig og rask blåbærpai

Dette er en smuldrepai, så du er nesten helt garantert at den bli vellykket. Du kan også bytte ut blåbærenemed andre bær eller frukt
Smuldrepai med blåbær og bringebær

Smuldrepai med blåbær og bringebær

Smuldrepaimedblåbær og bringebær - smaker like godt med bare blåbær. SMULDREPAI. Alle mennesker med respekt for seg sjøl burde kunne lage en digg blåbærpai
Smuldrepai med blåbær

Smuldrepai med blåbær

Dryss over litt sukker og potetmel over de frosne bærene. Oppskrift Smuldrepaimedblåbær. Server smuldrepaien lun med iskrem eller varm vaniljesaus til
Smuldrepai med bær

Smuldrepai med bær

Hvis du bruker frosne bær bør du legge dem i en sil eller et dørslag og renne godt av seg før du bruker dem

Smuldrepai med blåbær og vaniljekrem

Legg på blåbærene (frosneblåbær trenger ikke å tines først). Fordel så smuldredeigen over blåbærene. 5 dl blåbær (friske eller frosne)