Denne veganske, sukkerfrie og glutenfriesnickerskaken laget jeg for en god stund siden og serverte den til min kjære, min mor og hennes kjære, og den ble tatt svært godt imot
Idéen til denne kaken startet med bunnen. Bunnen lagde jeg til den 10 cm høye sjokolademoussekaken min, og jeg likte den så godt at jeg hadde lyst til å bruke den til noe mer, og dermed stod denne kaken på bordet i dag
utengluten, hvete, melk, soya, gjær. Ha i salt, vaniljesukker, kokosmasse og puffet ris. *Puffet ris er forsåvidt glutenfri, men sjekk med produsenten om du er usikker
4 ss sirup, for eks lønnesirup (evt noe sukkerfritt om du ønsker det lavkarbo). 4 ss sirup, for eks lønnesirup (evt noe sukkerfritt om du ønsker det lavkarbo)
Da jeg besøkte en god kollega, Mary-Janne i julen fikk jeg smake på hennes versjon av snickerskake. Jeg har tidligere laget snickerskake her på bloggen, om dere klikker her kommer dere rett inn til den (den er knallgod)
Oppbevar snickerskakebitene i en boks i fryseren, så holder de lenger. åeanutter, fantastisk god snickerskake, ganache, Karamell, karamellsaus, konfektkake, nøttebunn, peanut, peanut nøttebunn