Oppskrift sukkerfri solbærgelè. Siden jeg for tiden er nettverksløs hjemme er det dårlig med tilbakemeldinger fra meg på alle spørsmålene og kommentarene jeg får om dagen
Saftige lyse rundstykker med cottage cheese. 07. 11. 2014 kl. 17. 40 i. Brød og bakverk. 8 kommentarer. Jeg fikk et beger cottage cheese som jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med,neste gang det skjer behøver jeg ikke lure
Har du ikke solbær så kan du også bruke solbærgele eller solbærsirup du får kjøpt på butikken. Reinsdyrfilet og rådyrhjerte med kantarellchips, råstekt grønnsaker, smørstekt kantarell, solbærsaus, rødbete- og sellerirot
0,5 dl Solbærsirup (eller solbærgele som du enten lager selv eller kjøper i butikken). 1 dl solbærsirup eller solbærgele. 0,5 dl Solbærsirup (eller solbærgele som du enten lager selv eller kjøper i butikken). 1 dl solbærsirup eller solbærgele
Jeg har testet enda en av oppskriftene i bladet Bake. Og siden oppskriften er ganske stor, kan du gjøre som jeg,fryse det ene brett med boller når de er godt hevet
Og oppskriften er herlig avslappet i forhold til valget av ingredienser. I hennes oppskrift på viltpostei finner vi ellers en ingrediens med røtter i Danmark
Oppskrift til ca 4 personer. 1 liten rødkål ca 500 gr1/2 ts salt2-3 ss sukker1/2 dl 7% eddik eller hvitvinseddik2 dl rødvin0,5 dl solbærgele eller syltetøy1 ts karve1 ts grønnsaksbuljong eller en terning
Høstens beste makroner. Søtt og syrlig, og utrolig delikate å se på. PS. Resultatet blir best når eggene har stått på benken ett døgn + når makronene fylles ett døgn etter steking
Etter å ha syltet utallige glass med agurk, laget både ripsgelé, solbærgelé og syltetøy, sørget for hermetiserte tomatsauser av alle tomatene i hagen og tørket bønner, er det deilig med en snarvei for å ta vare på resten av grønnsakene i hagen
Svigermors oppskrift sikrer et godt resultat gang etter gang. Og siden det er en juleoppskrift har den hatt mange treff på søk for å klatre inn på Topp-10
Har du ikke solbær så kan du også bruke solbærgele eller solbærsirup du får kjøpt på butikken. På oppdrag hvor jeg lager mat til lystige lag, har denne oppskriften vært en suksessfull hovedrett
1 dl solbærgele. 1 dl solbærgele. I dag har jeg hatt familien på besøk, og jeg serverte raclette. Fordelen med raclette er at alt kan lages i forveien, så steker gjestene kjøttet selv