Oppskrift sukkerfri solbærgelè. Siden jeg for tiden er nettverksløs hjemme er det dårlig med tilbakemeldinger fra meg på alle spørsmålene og kommentarene jeg får om dagen
Saftige lyse rundstykker med cottage cheese. 07. 11. 2014 kl. 17. 40 i. Brød og bakverk. 8 kommentarer. Jeg fikk et beger cottage cheese som jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med,neste gang det skjer behøver jeg ikke lure
3 dl havregrøt, avkjølt til lunken (store/små havregryn kokt på blanding av melk og vann, samt litt salt)3 dl melk (jeg bruker H-melk, dette velger du selv)50 g gjær1 dl sukker1 ts salt10 kardemommekjerner (Som beskrevet over)(Eventuelt 1 ts malt kardemomme)ca 700 g hvetemel60 g smør. Kjør avkjølt havregrøt, lunken melk og resten av ingrediensene, utenom smøret,i kjøkkenmaskin og elte ca 10 min
Etter å ha syltet utallige glass med agurk, laget både ripsgelé, solbærgelé og syltetøy, sørget for hermetiserte tomatsauser av alle tomatene i hagen og tørket bønner, er det deilig med en snarvei for å ta vare på resten av grønnsakene i hagen
Han kjøpte seg hus nesten en mil fra sentrum, fredelig og godt med naturen like utenfor døra. Derfor er det viktig å snu tankegangen og latskapen før vi plutselig sitter uten butikker
1 dl solbærgele. 1 dl solbærgele. I dag har jeg hatt familien på besøk, og jeg serverte raclette. Fordelen med raclette er at alt kan lages i forveien, så steker gjestene kjøttet selv
1 ts rognebærgele eller solbærgele. Brød eller flatbrød og kryddersmør smaker godt ved siden av. Rør sammen mykt smør, finhakket hvitløk og krydder, for eksempel timian og
Smaker utrolig godt sammen med solbærgeleen. Pisk rømme, ost, vaniljesukker og melis sammen. Jeg fant ikke solbærgele i butikken, så jeg lagde av solbærsirup
Disse rundstykkene er blitt helgens favoritter. Enkel å lage,. og kun forheving nødvendig. Rundstykkene helles rett på bakepapir, skjæres fra hverandre med en slikkepott,