Sommerkaker marengsbunn oppskrifter

Porsjons Pavlova

Om du vil ha litt ekstra frisk smak i marengsbunnene kan du ha i noen ss med kokos. Denne oppskriften gir nok til seks marengsbunner
Jordbærpavlova med jordbærcurd og krem

Jordbærpavlova med jordbærcurd og krem

Fordel jordbærcurden over marengsbunnen. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Dobbel ripsiskake med mørke hemmeligheter.

Dobbel ripsiskake med mørke hemmeligheter.

Legg den ene marengsbunnen tilbake i kakeformen (uten papir i bunnen. Hell litt av ripsisen over marengsbunnen Bryt skjokoladekjeksene i biter og sett dem ned i kaken på høykant, bruk halvparten av kjeksene
Marengsdrøm

Marengsdrøm

Ett lite tips om du vil fylle kaken ett par timer før serverig er å smelte sjokolade og pensle dette oppå marengsbunnene

Marengsdrøm

Ett lite tips om du vil fylle kaken ett par timer før serverig er å smelte sjokolade og pensle dette oppå marengsbunnene
Hetebølge+sommerkake= Pavlova <3

Hetebølge+sommerkake= Pavlova <3

En marengsbunn som er dekket med krem og deilige friske bær. Marengsbunn. Tegn opp en sirkel på ca 26 cm midt på bakepapiret for å lage en stor marengsbunn
Pavlova, kakenes dronning!

Pavlova, kakenes dronning!

For hva smaker vel egentlig bedre enn en sprø og seig marengsbunn med hjemmelaget vaniljekrem toppet med masse friske bær
Marengskake

Marengskake

Marengsbunnen må lages en dag i forveien. Marengsbunn. Du trenger ikke å lage marengsbunnen i en springform heller
Pavlova

Pavlova

Pavlova er en kake laget av marengsbunn toppet med krem og vaniljekrem full pakket på toppen med friske bær
Jentekveld og oppskrift på Pavlova!

Jentekveld og oppskrift på Pavlova!

Tegn sirkelen på baksiden av bakepapiret slik at du unngår blyantstreker på marengsbunnen. Marengsbunnen kan oppbevares tørt i flere dager, eller den kan fryses
Pavlova

Pavlova

Marengsbunn. Marengsbunn. Pavlova er supert å lage hvis du skal ha mange gjester , og kan lages dagen i før

Flykræsjkake

(Merk at marengsbunnen skal bli tørr på overflaten, men fortsatt littegrann myk i midten, se tips. Hvelv marengsbunnen over på et stort, firkantet kakefat (bruk et egnet brett eller en fjøl dersom du ikke har kakefat som passer)

Bombe

Marengsbunnen skal kjennes tørr ut. Slå av varmen på ovnen og la marengsbunnen stå inne i ovnen til ovnen er blitt kald