Skjær svinefileten i skiver og server med kokte poteter, grønnsaker og soppsaus. Hvordan slipe kniv på en trygg måte SoppsausFinhakk løk og hvitløk og skjær sopp i skiver eller båter
La soppsausen koke i et par minutter på middels varme. Gni fileten godt inn med Five-spice krydder. La soppsausen koke i et par minutter på middels varme
Dagens middag og dessert bestod av karbonader med potetskiver og kremet soppsaus, og vafler med is. Med mindre jeg har middagsgjester, føler jeg at jeg har andre mer spennende ting å bruke tiden min på, enn matlaging
Det ble en nydelig kreasjon med kalkun, soppsaus og paprikasalat. Paprika får en fyldig sødme når den grilles og det passer perfekt sammen med syrligheten fra sitron og kraften fra mozarella
Pastaretter med ulike sauser er en slager her i huset og i denne retten har jeg tatt utgangspunk i en boks medcremefraiche som jeg hadde stående i kjøleskapet
Bland ut buljong med vann (se på pakningen, hvilket forhold)Finhakk løkenSkjær sopp i skiverFres løken og soppen i stekepannen med rapsoljeHell den ferdige buljongen, crème fraiche og soyasaus i blandingen
Server den stekte biffen medsoppsausen, fløtegratinerte poteter og ønsket tilbehør (f. )4 biffer400 g champignon1 liten løk1-2 hvitløksfedd1 ts tomatpuréca 2 dl fløte3-4 ss crème fraîche eller seterrømmeen dæsj worcestershiresaus8-10 poteter1 løk3-4 hvitløksfedd1 kartong fløtesalt/pepperrevet ostSoppsaus
Smak til med salt, pepper, cremefraiche og dryss over solbærene helt til slutt. Hvor kalorik du vil at dette måltidet skal være bestemmer du selv, ved å bruke fløte eller cremefraiche
Server gjerne svinefilet og soppsausenmed kløftpoteter og tomatsalat eller annet tilbehør. Legg soppen tilbake i stekepannen, spe på med vann og buljong