Frisk bringebærsorbet (lavkarbo) i varmen. Sorbet er det eneste som frister akkurat nå i varmen. Og hva er vel ikke bedre enn en frisk og kjølende bringebærsorbet til frokost
Den på bildet er laget med bringebær, men man kan fint bruke andre bær og hvis man ønsker det. Jeg blir ikke enig med meg selv om dette smaker mest som yoghurtis eller sorbet, så det er nok en fin mellomting
Vi tenkte å markere denne overgangen med hjemmelaget sorbet. Ha bringebær, Tagatesse, sirup og vann i en hurtigmikser og miks det sammen til en slett puré
Oppskrifta på har eg lagt ut mange ganger før blant anna HER som bringebærsorbet. Bytt gjerne bringebær med anna frossen frukt/bær, og få den smaken du liker
Denne gangen miksa eg blåbær og bringebær, men du kan fint berre bruke blåbær også. Denne gangen miksa eg blåbær og bringebær, men du kan fint berre bruke blåbær også
Du kan også pynte sorbeten med for eksempel litt frossende bringebær. Jeg skulle lage dessert til nyttårsaften, og jeg bestemte meg for å lage appelsinsorbet