Butikskæden sørgede for vin til folket samt for allverdens sydlandske specialiteter, deriblandt den frækkeste italienske dessert af frosne citroner og appelsiner, der var udhulede og fylt til randen med sorbet
Alkohol er hemmeligheten bak myk sorbet, her brukte jeg vodka fordi den ikke har noen egen smak. Sil bort bladene av rosmarin og tilsett sitron og vodka
Sorbetkrem. Ta deretter frem vispen (gjerne bollevisp) og pisk det hele til en krem – stopp gjerne før det blir altfor luftig, så beholder du litt av den iskalde sorbetfølelsen
Smak til med presset sitronsaft og evt. Vi tenkte å markere denne overgangen med hjemmelaget sorbet. 2 ss saft av en sitron. Vi avsluttet det hele med å ha sorbeten i fryseren i 30 minutter før vi serverte den. 2 ss saft av en sitron
Hva er bedre enn en god, frisk sorbet med smak av jordbær og sitron. For å hindre at smaken skal bli for søt, er det viktig å tilsette saften av en sitron
Avkjøl i formen, server romtemperert med eksotisk fruktsalat ev sitron eller pasjonsfrukt sorbet. Hell i røren og stek på nederste rille i varm stekeovn, 175 grader i 45 -50 min Avkjøl i formen, server romtemperert med eksotisk fruktsalat ev sitron eller pasjonsfrukt sorbet
Ha pasjonsfruktpuréen i en kjele sammen med sukker, glykose og saften av en halv sitron. Dette feires med en supernydelig iskrem - nemlig Pasjonsfruktsorbet
Smak til balansen mellom sitron og sukker. Noe av det siste jeg laget er en herlig bringebærsorbet. Jeg bruker ismaskin når jeg lager sorbet og får en silkemyk, herlig is
Frokost/Lunsj idag ble et stort glass med deilig blåbærsorbet. Sitron tilsetter jeg for å skjule kesam smaken, da naturelle kesam ikke helt er min greie
Etter å ha tenkt meg nøye om og diskutert med min kjære ble vi enige om at elementene i denne kreasjonen var syrlig eplesorbet, naturell youghurt, vaniljekake og en saus basert på grønn te – en funky høstdessert rett og slett