Syntes deter litt gøy med slike innlegg, da får dere jo litt mere innblikk i ting. Tenkte å skrive litt om hvorfor Per Gunnar er så spesiell for meg, så her får dere noen punkterdere ikke visste
Spareribs. Detteskjer oftest på griller, uten lokk. Grillen må ha lokk for å drive med dette, det skal være på hele tiden, maten skal ikke snus på i det hele tatt
Vi får se hva Vulkan kan stille opp med. Superkokken i dette tilfellet, Gianni Gerosa fra Ticino – flerårig sveitsisk grillmester – leggerferskeluganighetta-pølser på grillen mot slutten av steketiden til spareribsen
Spareribs. Et fritt valg av godt brød fungerer vel så godt ellerhva med å serveredette i wraps. Detteer helt sykt godt og deter ingen vits å kun lage til én servering
Spareribs. Detteskjer oftest på griller, uten lokk. Grillen må ha lokk for å drive med dette, det skal være på hele tiden, maten skal ikke snus på i det hele tatt
Spareribs spiste vi i går. Deter en rekke spørsmål som en skal stille til barna sine, uten å hjelpe dem på vei med svarene på noen måte, og så skal en skrive nøyaktig hva de sa