Spareribs. Pulled pork medcoleslaw. Her er oppskrift på to ulike typer som du kan variere med. Coleslaw er kanskje mest brukt som tilbehør til grillmat, men det passer til alle typer kjøtt
Spareribs. Server på grovt brød/grove hamburgerbrød, medcoleslaw, sylteagurk og evt båtpoteter. Et fritt valg av godt brød fungerer vel så godt eller hva med å servere dette i wraps
De fleste kullgrillene er for små til å produsere mye mat i store stykker , så hvis du ønsker å røyke mer enn to rack av spareribs eller en svinestek, så vil du trenger noe større, eller med andre ord
Denne ble servert medspareribs og smørdampede maiskorn. Denne coleslaw´en passer like godt til grillet kjøtt og kylling som til stekt fisk, men min favoritt er spareribs
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Ein god barbequesaus høyrer med når ein serverer spareribs. Spareribs er ein amerikansk grillklassikar, men den kan like gjerne lagast på denne tida av året i steikeomnen
Har med hell laget pulled pork medspareribs før. Og den jeg lagde av spareribs ble også veldig bra. Men det ble jo godt likevel og med god coleslaw og BBQsaus er det verdt ventingen
De fleste kullgrillene er for små til å produsere mye mat i store stykker , så hvis du ønsker å røyke mer enn to rack av spareribs eller en svinestek, så vil du trenger noe større, eller med andre ord
Spareribsen legges i en stor kjele, tilsett så alle ingrediensene over og la gjerne stå over natten. Ta ut spareribsen og avkjøl (kan legges rett på grill om ønsket, men da bør du bruke aluminiumsfolie)