Spareribs med coleslaw oppskrifter

COLESLAW

COLESLAW

Coleslaw smaker godt sammen med grillmat, spareribs. Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, HP sauce,
Spareribs

Spareribs

Serveres med for eksempel grillede grønnsaker, en frisk salat, coleslaw og dobbeltbakte poteter. Coleslaw
Coleslaw 2 ulike varianter

Coleslaw 2 ulike varianter

Spareribs. Pulled pork medcoleslaw. Her er oppskrift på to ulike typer som du kan variere med. Coleslaw er kanskje mest brukt som tilbehør til grillmat, men det passer til alle typer kjøtt
Pulled Pork med Coleslaw

Pulled Pork med Coleslaw

Spareribs. Server på grovt brød/grove hamburgerbrød, medcoleslaw, sylteagurk og evt båtpoteter. Et fritt valg av godt brød fungerer vel så godt eller hva med å servere dette i wraps
Koreansk BBQ-marinade

Koreansk BBQ-marinade

Her har jeg brukt grillribbe av svin, men prøv gjerne med tynnribbe, spareribs eller kanskje bibringe av okse
Hva er grilling?

Hva er grilling?

De fleste kullgrillene er for små til å produsere mye mat i store stykker , så hvis du ønsker å røyke mer enn to rack av spareribs eller en svinestek, så vil du trenger noe større, eller med andre ord
Ny ribbevri

Ny ribbevri

Ein god barbequesaus høyrer med når ein serverer spareribs. Spareribs er ein amerikansk grillklassikar, men den kan like gjerne lagast på denne tida av året i steikeomnen
Pulled pork

Pulled pork

Men spareribs er rimelig lett å få tak i. Det mest tradisjonelle er vel å spise det i burgerbrød medcoleslaw
Pulled pork av svinelår

Pulled pork av svinelår

Har med hell laget pulled pork medspareribs før. Og den jeg lagde av spareribs ble også veldig bra. Men det ble jo godt likevel og med god coleslaw og BBQsaus er det verdt ventingen
Hva er grilling?

Hva er grilling?

De fleste kullgrillene er for små til å produsere mye mat i store stykker , så hvis du ønsker å røyke mer enn to rack av spareribs eller en svinestek, så vil du trenger noe større, eller med andre ord

Marinert spareribs med coleslaw

Spareribsen legges i en stor kjele, tilsett så alle ingrediensene over og la gjerne stå over natten. Ta ut spareribsen og avkjøl (kan legges rett på grill om ønsket, men da bør du bruke aluminiumsfolie)