Normalt tilbehør er hos meg bakte potetbåter og en vanlig tomat-rødløk-rukkula-mm-salat, men denne gangen prøvde jeg ei oppskrift på søtpotetgrateng som jeg så forleden
Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser
Spareribs. Finstrimle kål, gulrot, løk og chiliVarm olje i en panne på middels varmeTilsett sennepsfrøene og la de surre til de popperBland olje, med sennepsfrøene, sammen med vinager og honning
Den balanserer sennep og chili, og er eit klassisk amerikansk tilbehør til spareribs. Husk at spareribs skal spisast med fingrane, og helst bør ein ha smekke på, så grisete er det
Louis style ribs", "spareribs" og "ribtips". Spareribs. Barbecue har en rekke tradisjonelle tilbehør som inkluderer brød laget med maismel, dampede maiskolber, bakte bønner, stekte poteter, eplerbiter bakt i brunt sukker og kanel, og coleslaw, som er kålstrimler marinert i en eddik- eller majonesbasert saus
Tilbehøret ble som sagt coleslaw(kolslå). Lørdagskveld, vi billigkjøpte spareribs ferdig marinert. Nå kommer den samme råkosten fra Amerika og heter coleslaw
Louis style ribs", "spareribs" og "ribtips". Spareribs. Barbecue har en rekke tradisjonelle tilbehør som inkluderer brød laget med maismel, dampede maiskolber, bakte bønner, stekte poteter, eplerbiter bakt i brunt sukker og kanel, og coleslaw, som er kålstrimler marinert i en eddik- eller majonesbasert saus