Stemningsbilde fra kveldenI tillegg til søtpotetene besto buffeten av et assortert utvalg langtidsmodnede skinker og spanske pølser, spareribs med spicy honey (fra Gildes nye grillserie), jordbær, ananas, sjokoladecookies (som jeg har lagt ut oppskrift på her) og selvsagt sprudlevann og hvitvin
Husk at spareribs skal spisast med fingrane, og helst bør ein ha smekke på, så grisete er det. Amerikanarane har funne løysinga, dei lagar spareribs av ribbbesida
Spareribs. Man kan også bruke en vanlig gassgrill ved å legge vedbrikkene på den ene siden av grillen i en langpanne og sette en langpanne med vann under kjøttet på den andre siden
Spareribs. Man kan også bruke en vanlig gassgrill ved å legge vedbrikkene på den ene siden av grillen i en langpanne og sette en langpanne med vann under kjøttet på den andre siden
Del ribben i to på langs. Legg ribben i en langpanne. Ta vare på sausen. 2 cm kjøtt igjen på beina. Tilsett 2 dl vann i langpannen og dekk med folie. Mariner ribben natten over og bak den i ovn på 175 grader i 1,5 time for svineribbe og 1 time for lammeribbe