Spe med varm melk under stadig omrøring. Stek karbonadedeigen over sterk varme til den er godt brunet. Tilsett den stekte karbonadedeigen, vin, pastasaus, buljongterning, tørket krydder, paprika og tomater kuttet i små biter i kjelen
Spe med melk under omrøring og la sausen koke i ca. TipsI stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin
Deretter sper med varm kraft eller sky over. Spe på litt og litt. 400 g karbonadedeig. Om du ikke er vant til å bruke karbonadedeig går det helt fint å bruke kun kjøttdeig, men vi liker å blande 50/50. Kok deretter sausen i ca 4-5 minutter etter at den er spedd ut
Litt frisk kruspersille og basilikum. Spe på med mandelmelet. 400-500 g karbonadedeig (eller kvernet kylling som jeg brukte i dag). 400-500 g karbonadedeig (eller kvernet kylling som jeg brukte i dag). 2-3 hvitløksfedd Litt frisk kruspersille og basilikum
Spe med mer vann underveis dersom du ser den blir for tykk. Brun karbonadedeigen i en varm panne eller gryte, gjerne i to omganger slik at du ikke koker vannet ut av karbonadedeigen
derfor sper jeg aldrig hamburgerdeigen med melk eller rømme, fordi da vil den blir for tynn og hvit. jeg sper den kun med egg og ikke noe annet i det hele tatt
I tillegg til dette kan du spe ut kjøttdeigene med proteinrike bønner eller linser. Disse er ofte vesentlig billigere enn karbonadedeig, under halv pris