Etter to herlige uker med fråtsing i grillmat,tonnevis med cantaloupe, salater,spekematog avkjølte supper , smakte det godt med en skikkelig smaksrik pai
Du kan bytte bacon med spekemat, rester av pinnekjøtt, eller røykalaks. Rester av spinat, persille og brokkoli gjemmer seg i denne bunnløse grønnsakspaien
En frisk og deilig spekematpai er en super rett du kan nyte i sommervarmen. Paien kan også lages i små porsjonsformer hvis du ønsker å servere den som en forrett til middagen
Stekt bacon eller spekemat. Smør en paiformog trykk deigen utover både bunn og oppover langs kanten. Denne smaker deilig både alene med en blandet salat til eller med spekekjøtt, røkelaks og stekt bacon ved siden av
Fersk sjømat, pølser, and, grønnsaker, spekemat, viltkjøtt, øl, vin, fairtrade og masse mer er å få kjøpt der
Back to Basic
smelt margarin og tilsett hvetemel. Trykk ut eller legg i paideigen i formen. Når sausen har blitt tykk og god tilsetter du oppkuttet fiskepudding og makaroni