Spekemat og pai oppskrifter

Tips til sunn og næringsrik tapas – Del 1

Tips til sunn og næringsrik tapas – Del 1

Du kan bytte bacon med spekemat, rester av pinnekjøtt, eller røykalaks. Rester av spinat, persille og brokkoli gjemmer seg i denne bunnløse grønnsakspaien
Spekematpai

Spekematpai

En frisk og deilig spekematpai er en super rett du kan nyte i sommervarmen. Paien kan også lages i små porsjonsformer hvis du ønsker å servere den som en forrett til middagen
OSTEPAI MED 3 OSTESORTER

OSTEPAI MED 3 OSTESORTER

Stekt bacon eller spekemat. Smør en paiformog trykk deigen utover både bunn og oppover langs kanten. Denne smaker deilig både alene med en blandet salat til eller med spekekjøtt, røkelaks og stekt bacon ved siden av
Ulrika Elonoras hemmelighet

Ulrika Elonoras hemmelighet

Dersom du er glad i tapas, er paien perfekt på tapasbordet eller som tilbehør til for eksempel spekemat
Mathallen

Mathallen

Fersk sjømat, pølser, and, grønnsaker, spekemat, viltkjøtt, øl, vin, fairtrade og masse mer er å få kjøpt der

smelt margarin og tilsett hvetemel. Trykk ut eller legg i paideigen i formen. Når sausen har blitt tykk og god tilsetter du oppkuttet fiskepudding og makaroni
Restelag på julematrester

Restelag på julematrester

Spekemat smaker nydelig som middag sammen med en varm grønsakssalat, og alle osterester kan fryses og brukes til pizza eller sauser

Denne paien smaker godt til for eksempel spekematog en frisk salat. Fordel dem i paibunnen, og strø over salatosten, oliven og timian

Grønnsakspai

Paien er også godt følge til spekemat, røkt makrell eller annen røkt fisk. Kjevle deigen tynt ut og kle en paiform