Det bugner av gode råvarer og salat, frukt, bær og spekemat er alltid en vinner. Topper du dette med grovt brød istedet for loff, er det sunt i tillegg
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Spekemat, pølser, skinke, bacon o. TILFEST. Jeg har fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
Ja, og så har jeg endelig fått laget noe “ny” mat da, og her kommer oppskriften på min favoritt POTETSALAT, som er supert tilbehørtil mye, og siden det er JUL, så nevner jeg at den er helt ypperlig til en mager Jule-skinke, eller spekemat – der jeg (naturlig nok) sverger til kalkun-spekeskinke
I mai kjem festdagane tett som hagl, og spekemat og grilling har lett for å gå igjen på menyen. Rør ut maisennamjøl i vatnet, og slå i sausen litt og litt, til den er passe tjukk
Spekematen. Kronene eg laga til bursdagsbarna og Drinkmenyen vår. Festpyntet lokale. Roastbiff m/tilbehør. Reker, Crabstick, røkelaks ( en søringkjøpt (den bleke) og en som mamma har kjøpt oppi nord å sendt til meg (den med sterk og fin farge og mye god smak (sier ho som ikke liker sånn laks) )