Vi spiste små poteter og salat som tilbehør, men har du barn som elsker ris, passer det riktig så godt til denne lakseretten, som er en fin måte å få barn til å spise både spinatog fisk på
Jeg er veldig glad i spinat, ogspinat passer veldig godt til fisk. I dag har jeg brukt laks, og jeg gratinerte dette i ovnen med fløte og ost og serverte med ris
Anrett laksen på tallerken og legg nydampet spinat på toppen og pannestekt asparges som tilbehør. Skyll og vask babyspinaten godt og damp til den begynner å falle sammen
Kremfløten gir en nydelig saus som,spinaten smaker nydelig sammen med laksog ris. Kok opp vann med litt salt, ha i spinatenog vent til den faller sammen
En pose spinat vaskes og renses. Så spinaten. Smør olje opp på også. Dryss over pepper, persille, koriander, bittelitt sitrosaft, litt gurkemeie, litt paprkakrydder og tilslutt litt sesamfrø
Legg spinatblandingen over blomkålmosen, oglaksen på toppen av dette. Rør sammen fiskesaus, østerssaus, soyasaus, sitronsaft, tamarindsaus og pepper i en kopp, og hell over løkblandingen, og vend inn spinaten, litt av gangen (den detter veldig kjapt sammen, så alt får plass
Laksogspinat er godt sammen, og med litt hvitløk og tomat, så får vi hele smaksregisteret servert. Ha i spinatenog la det sure med noen minutter og smak til med salt og pepper
Kutt nykålen, spinatenog rødløken i tynne strimler og stek på høy varme med litt olje. Ha litt mer olje i stekepannen og stek laksen i terninger til den har fått en sprø og gyllen skorpe