Ekstra sprø ble de også, og med kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier. Selv om jeg mener at vi kan bruke sukker i både gjærbakst og vafler er det av og til greit å teste ut noen sunnere varianter
Du kan steke dem opp dagen før, og bare «sprøe» dem litt i ovnen før servering om du ønsker. I dag er det vaffeldagen, og Sophia og jeg har laget belgiske vafler som vi skal ha etter middagen nå
Søte, sprø og varme, akkurat som en vaffel skal være. det hadde vært fint med oppskrifter i større mengder så man kan lage til fler personer eller til å fryse ned, om det er mulig
Om du vil ha sprøvafler må dem. Jeg ønsket dem litt mindre sprø og la et. dag fikk jeg spørsmål om ikke jeg hadde lyst til å lage vafler, og det fristet
Fete og sprøvafler, og mektige og gode. Det er viktig at rømmevafler blir litt brune i fargen. En ting til, ikke stek så tykke vafler av denne røra, da blir ikke vaflene sprø
Vær litt forsiktig siden vaflene er sprø. Tørre vafler er helt supre. De er enkle å lage, holdbare, glutenfrie, kan lages laktosefrie og de kan varieres i det uendelige
Herlig deigete, søte og syrlige inni, og knasende sprø utenpå. Alle elsker vafler, men det er noe traust og litt for trygt over dem, og dessuten er jeg ødelagt for all vaffelfremtid av barndommen min
Tallet vitner om at bloggen har opparbeidet seg en stor base med mat- og kakeoppskrifter. Siden det er selveste vaffeldagen om to dager så klinker jeg til med sprøsjokoladevafler med deilig mascarponekrem av lime og varm sjokoladeganache
Vaflene blir skikkelig sprø, smakfulle med kardemomme og vanilje. Det finnes tusenvis av vaffeloppskrifter og denne er ikke spesielt bemerkelsesverdig foruten om at den er relativt sunn med havregryn, glutenfri og enkel å lage