Den kraftige steinbitfileten er lett rosa i fargen, som garanterer fersk vare. Så inn i ovnen i ei form, stenk litt sitron over fisken og steketermometer settes i den tykkeste delen
Denne oppskriften bruker jeg noen ganger som den er, andre ganger bytter jeg blomkål med søtpotet, bytter spekekskinke med bacon eller velger en annen type fisk (på bildene har jeg brukt steinbitfilet)
Strø parmesan over og sett i ovnen i ca. 150-200 gram steinbitfilet (gjerne fra frysedisken). Forvarm ovnen til 200 grader C. 15-20 minutter, avhengig av tykkelsen på steinbitfiletene. 150-200 gram steinbitfilet (gjerne fra frysedisken)
Oppskrift (2 personer)400 g steinbitfilét2 ss olivenolje1 neve finhakket persille2 ss sitronsaftnykvernetsaltLegg fisken i en ildfast form og strø salt over. Bakes i ovnen på 225 grader i 12-15 minutterRatatouille1 liten løk i små terninger1/2 rød paprika i biter1/2 gul paprika i biter1/3 squash1 fedd hvitløk, finhakket1 boks cherrytomater (evt
Det er virkelig en evighet siden sist jeg la ut en ny oppskrift her. Liker veldig godt at den er stappfull med oppskrifter - med veldig flotte bilder til (og de har hun tatt helt selv