Alt i en panne og inniovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage. Denne kylling gryten er fantastiskdeilig, masse smak og en kremete konsistens
Noe av det beste jeg vet er å steke alt samtidigi en ildfast form. Bind gjerne lår og vinger godt inntilkyllingenslik at den holder mest mulig på kraften og ikkeblir tørr under steking
Varm litt olje i en stekepanne på middels sterk varme. Ta formen med grønnsaker ut av ovnen, legg kyllinglårene oppå grønnsakene, klem over littsitronsaft og fordel fetaosten på både kylling og grønnsaker
Du kan stekekyllingen hel, som den er. Kjøper du kyllingen hel kan du skjære ut akkurat de stykkene du vil ha, om det nå skulle være lår eller bryst med skinn du er på jakt etter
Så steker man kylling og marinadeiovnen, og tilsetter sausen før servering. Jeg filleterte den, og kokte kraft på ben og avskjær, men du ka gjerne la ben fra lår og vingerbliigjen
Når du steker på denne måten blir både lår og bryst saftige og gode. Jeg bruker mange, og lar dem ligge med noen minutteristekeovnen også, helt på slutten av stekingen
Fortsett å steketil de begynner å blilitt gyldne. Kyllinglår sous vide med ovnsbakte parmesan poteter, pannestekt squash, karamellisert løk og en (litt) spicypaprikasaus
Sett hele stekepanneninniovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette iovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingenoppi
Dette er en saus som passer helt perfekt tilkylling og kalkun, enten det er kalkunskiver på grillen , stekte kyllingbryst, helstekt kalkun , grilledekyllinglår eller ovnsbaktkalkunfilet